Zorg voor uw medewerkers !

 

Ontsmettingsdienst COVID-19

 

 

ONTSMETTING VAN RUIMTES

 

Om ruimtes als kantoren, klaslokalen, winkelruimtes, dokterspraktijken, treinstations en horeca te desinfecteren maken we gebruik van manuele ontsmetting. Deze ontsmettingstechniek wordt toegepast om snel en goedkoop ruimtes te ontsmetten/ desinfecteren.

Een ontsmettingsteam zal door middel van een sproeier een desinfecterende vloeistof verspreiden. Deze ecologische vloeistof is onschadelijk voor de natuur maar is zeer doeltreffend om het coronavirus te bestrijden.

 

PREVENTIEVE ONTSMETTING

 

Neem het zekere voor het onzekere en laat ons preventief langskomen. We ontsmetten in een mum van tijd de volledige ruimte/ oppervlakte. Zo voorkom je potentieel gevaar en stel je jouw collega's, inwoners of klanten veilig.

 

 

ONTSMETTING NA EEN CORONA UITBRAAK

 

Had u net een corona uitbraak in uw bedrijf, gemeente of handelszaak? Dan is een desinfectiebehandeling door een gespecialiseerde firma als De Bree Solutions een echte must! Ons desinfectieteam komt langs om de volledige ruimte te desinfecteren. Zo kan de ruimte nadien terug gebruikt worden zonder gevaar op besmetting van het virus.

 

 

DRINGENDE INTERVENTIE

 

Hebt u dringend nood aan een desinfectiebehandeling? Geen probleem! Wij zijn 24/7 beschikbaar. Bel ons op en we zorgen ervoor dat er in een mum van tijd een gespecialiseerd team ter plaatse is.